Fűtés. Mért nem jó ha a radiátoroknál a szabályzó és a torló szelep is teljesen nyitva van?
Nem jó???
Ezt nem tudtam,nálunk is teljesen nyitva van mindkettő az összes radiátoron.(kombikazánunk van hozzá)
Na,erre én is kíváncsi vagyok,hátha ír valaki,aki tudja...
na, 100 éves kérdés....😀
gyorsan átszalad rajta a víz, nem hül ki benne. melegen tér vissza a kazánba, mivel kevés hőt vesz fel, rengeteg, a tüzelőanyagból származó hőenergia a kéményen át távozik.
Ketté kell osztani a problémát, mert az otthoni kazános megoldásnál annyi HŐT kell termelni, amennyi szükséges!!!!!!!!
Emeletes házaknál, kap a tömb egy bizonyos hőt, amit el kell osztani, ezért két kezelő van a radiátoron, alul egy "TORLÓ SZELEP, ezzel kellene beállítani a rendszert a fűtésszerelőnek (LEPLOMBÁLNI!!!!)
Aztán van egy hőfok szabályozó szelep, amivel a lakó állítja be a pillanatnyi HŐMÉRSÉKLETET!!!!!! Mivel ezt a beállítást senki sem végzi el,
jön az ablak nyitogatás, az energiapocsékolás!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!