Fűtés. Nyilt rendszerű fűtésnél a tágulásit mivel és hogy szigeteljem hogy ne fagyjon meg a víz a padláson?
Nálunk gyári hungarocell szigetelés van rajta. Ugyan télen nem szoktam felrohangálni minden nap a padlásra, hogy figyeljem befagyott-e, de az elmúlt 25 évben sosem volt emiatt problémánk miatta.
Szerintem az is bőven megteszi, ha betekered vastagon üveggyapottal és kívülről rádrótozod, vagy csak spárgával rákötöd, hogy ne essen le.
Olyan nincs ,hogy egy tartállyal teli víz ami ,sem fűtve ,sem pedig mozgatva nincs ,nem fagy el!
Nem egyből de napok kérdése a kinti hőmérséklet befolyásolja mikor ,de előbb utóbb biztosan be fagy!
sziasztok!
az első dolog amit ilyenkor érdemes tisztába tenni,hogy miről beszélünk!tudomásom szerint a tágulási tartály azért kell a rendszerben mert a víz mikor melegszik tágul... szerintem. Tehát ha minden nap fűtesz akkor bizony ebben a tartályban néha nől néha csökken a vízszint. a padlás teret -8 Celsiusra szokás meghatározni. a víz ennél a hőmérsékletnél befagy. ezért szükséges valami féle védelem a tartálynak hogy ezt megelőzzük.szerintem ha valamiféle szigeteléssel körbe veszed sok problémától megment majd.... :D
Pipacsővel egy tartály fenekébe vezeted, a kazán fölött nem fagy el!!!!
06-30-711-8164
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!