Hányason megy nálatok a fűtés?
Figyelt kérdés
Hányasra van feltekerve a hőmérséklet-szabályozó a konvektorodon?
2011. okt. 25. 23:58
1/17 anonim válasza:
Nálunk egyelőre nullán áll, így van 23.5 fok a szobában, abszolút kellemes. Délután besüt a nap és felmelegíti a lakást. Talán lefekvés előtt feltekerem, de még abban sem vagyok biztos.
2/17 anonim válasza:
A konyhában van ilyenünk, ott 1-esen, egyébként a cserépkályha megy pár órát, 60 nm a lakás.
6/17 anonim válasza:
Központi fűtés kazánról. Nappal 18-20 fok, éjjel 17.
7/17 Antimod válasza:
Egyelőre még alig fűtöttünk, utóbbi napokban egyáltalán nem, 21 fok körül van (ami többnek érződik, mert magas a páratartalom sajnos). Emelet előnyei...
8/17 anonim válasza:
4-esen van és így van 19 fok a szobában, ahol őrlángon van ott 16 fok van.
9/17 anonim válasza:
08.56-os vagyok újra, szerintem a családi házakban, mint az enyém, sokkal hidegebb van, mint egy emeletesbe, ahol alulról, felülről is kapsz meleget. Én a konvektorokkal nem tudom befűteni a házat, viszont mikor megjön a gázszámla, akkor nagyon melegem lesz.
10/17 anonim válasza:
Nálunk most kb. 18 fok van, ennyi lesz télen is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!