Panelba lakunk. Teljesen fel van tekerve a fűtés, és alig meleg a fűtőtest. Erre fizessek ennyi pénzt? Nálatok is ilyen gyenge a fűtés? Lehet reklamálni ez miatt valahol?
NEM a fütötestnek kell melegnek lennie, hanem a szobának. Te kb 36 fokos vagy, ha a fütötestet folyamatosan melegnek éreznéd, akkor ennél melegebb kellene a lakás hömérsékletének lenni.
Vegyél egy höméröt és ha az 18 foknál kevesebbet mutat, akkor reklamálhatsz, de azért, hogy a fütötest nem meleg, nem. (A fütésnek eleve csak akkor kell mennie, ha a lakásban ennél hidegebb van, nem állandóan.)
Hát nem ártana... Gondolom központi fűtés... Lehet levegős a rendszer... Ilyenkor van egy szelep, és azt kell megnyitni (meg vödröt tenni alá)...
Nincs gondnok, házmester, vagy közös képviselő? Őt kéne keresni...
Nálunk is ugyanez van. Biztos nincs 18 foknál hidegebb, de a jó édes anyukáját ennek a szabályozásnak, mivel a fejem nagyon érzékeny és hiába takarózom be nyakig, reggelre iszonyatosan fáj a hideg miatt.
Én arra tippelek, hogy nálunk még nem volt ablakcsere, de a legtöbb lakásban már igen, és ahhoz mérik a fűtés mennyiségét.
Kiakasztó a dolog, jelenleg radiátorral ÉS hősugárzóval fűtünk, ami azért kicsit durva szerintem :(
A közös képviselőt mindenesetre keresd meg, hátha tud valami okosat mondani.
én egy kb 50 éves házban lakom, és szerencsére jól be van durrantva. annak ellenére, hogy a radiátorok is egyidősek a lakással.
bár tervezem a cserét.
sztem nézesd meg egy szerelővel, kérdezd meg a szomszédokat, hogy náluk mi a helyzet, lehet, hogy a hiba csak a te készülékedben van.
hívd fel a közös képviselőt, vagy a szolgáltató infovonalát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!