Szerintetek tényeg kicsi a 30m2-es lakás?
Most albérletben lakok a 13 éves lányommal. Venni szeretnék egy 30m2-es felújítandó lakást, viszont a lányom nem akar költözni. Azt mondja, hogy túl kicsi az a lakás és, hogy még az albérlet is jobb. Szerintetek mit tegyek?
45/N
16:
39-esben laktunk egy időben, ami 1,5 szobás volt. A legkisebb 1,5 szobás, amit láttam, az 36-os volt, csak annak nem volt rendes konyhája. Elvileg nem kizárt a 34-es 1,5 szobás, csak valami nagyon hülye elrendezés kell hozzá (pl. konyhába vagy szobába nyíló bejárati ajtó, vagy mini konyha, fürdőszoba).
Én 35 m2-esben lakok, és csak 1 szoba fér el benne, igaz, hogy normális méretű konyhám van, és nem csak egy főző fülkém.
Ezért írtam, hogy a 34 m2-es lakásban lehetetlen 1,5 szoba!
Nem lehetetlen. Egy minigarzon 27 nm, ha ahhoz hozzácsatolnak egy fél szobát, az máris 34 nm. Léteznek ilyen panellakások, ez egy lakástípus. Ha láttál már ilyet, ha nem.
Amig albérletet fizetsz,addig mást gazdagitasz.
A 13 éves lány maradjon csak ott,legalább szem előtt van .
Most több válaszoló a lányod miatt vetetne nagyobb lakást,aztán majd ha nagykorú lesz szépen leakaszt,mint ahogy ez szokás manapság .A kis lakásban lehet pénzt megtakaritani,aztán később nagyobbra cserélni,ha szűkséges .
A nagy lakás valóban jobb,mind addig amig nem kell fizetni érte .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!