Most albérletben lakok a 13 éves lányommal. Venni szeretnék egy 30m2-es felújítandó lakást, viszont a lányom nem akar költözni. Azt mondja, hogy túl kicsi az a lakás és, hogy még az albérlet is jobb. Szerintetek mit tegyek?
Az borzasztó kicsi. Gondolj bele, a lányod pár év múlva kamasz lesz, kell majd neki kis privát szféra, 30 nm-en meg jó eséllyel összesen csak egy hálószoba van. Én maradnék az albérletnél.
2017. ápr. 5. 11:00
2/32 anonim válasza:
Ez egy nagyobb szoba mérete!
2017. ápr. 5. 11:01
3/32 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! Én értem, hogy nem túl tágas, de már szeretnék végre egy saját lakást. A kislányom pedig csak magára gondol.
2017. ápr. 5. 11:08
4/32 anonim válasza:
Akár milyen kicsi ha a saját, azt nem lehet össze se hasonlitani az albérlettel. Szerintem vegyed meg, a lányod meg majd abba hagyja a hisztit.
2017. ápr. 5. 11:24
5/32 anonim válasza:
Milyen beosztást tervezel?
2017. ápr. 5. 11:30
6/32 anonim válasza:
Ha nem lányod hanem párod lenne akkor jó, de mint ahogy írták, lassan kamasz lesz...
2017. ápr. 5. 11:40
7/32 A kérdező kommentje:
Vagy esetleg azt lehetne csinálni, hogy ő a mamájához költözik.
2017. ápr. 5. 11:44
8/32 anonim válasza:
Első vagyok. Komolyan a gyerekedet lepasszolnád a nagyszülőknek, csak azért, hogy végre lehessen saját lakásod? És még a gyerek az önző... A párom 11-12 éves volt, mikr az anyjával egy 45 nm-es lakásba költöztek. Ha átmegyünk hozzá, nem tudunk hárman leülni az asztalhoz, mert nincs hely. ès gondolj bele, a te lakásod annak a 2/3a lenne. (én is alkbérletben lakok, nem sajátban)
2017. ápr. 5. 11:54
9/32 anonim válasza:
Ezt nem értem, 56 m2-es házban simán elfér két ember, ha tetőteres, még inkább. Csak kell a telken egy nagyobb méretű tároló.
Ez a legkisebb élhető méret.
2017. ápr. 5. 12:02
10/32 anonim válasza:
Nagyon kicsi. Ha a lányodat le tudod (=van hely) passzolni a mamához, akkor passzold le magadat is, és nem kell albit + ott is rezsit fizetni. Így gyorsabban összegyűlne egy minimum 1,5 szobás lakásra, ahol már a lányoddal együtt kényelmesen tudtok élni.
Az, hogy megveszed a kis lakást, és közben a lányodról lemondasz, = választottál közöttük, és döntöttél, melyiket tartod meg, és miről/kiről mondasz le!!!!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!