Ki lakik 30m2 körüli, vagy kisebb lakásban?
Voltam hasonló lakásban van egy pozitív és egy negatív élményem is mind a kettő más minilakásból származik.
A negatív lakás ugyan 32 m2 volt de az elsőn az ablak belsőkertre néző a függönyt nem volt javasolt elhúzni ha csak nem akartam, hogy az ablakom előtt lévő átjárón vagy folyosón nem akartam, hogy belássanak. Így maradt az örökös félhomály télen amúgy is depisebb szoktam lenni itt örültem ha nem vagyok otthon szó szerint menekültem.. :S Ekkor elkezdtem otthonosabbá tenni tengerparti képek tükrök más színű izzó(van olyan ami a napfényt imitálja)stb... A berendezés is sokat számít! h nyomasztó bútorok csempe stb van ami még csak nem is tetszik csak tovább ront a helyzeten..
A pozitív lak egy 28 m2 volt hatalmas ablakkal vagy csak a szoba méretéhez képest tűnt annak :P pici ágyfekhelyes galéria mini fürdő mini konyha kialakítva a szobában. imádtam ott lakni!A berendezés is harmóniában volt a szoba adottságaival.. szóval amit leszűrtem ebből, hogy a napfény ill, hogy ne rohangálhassanak az egyetlen ablakod előtt no meg a szimpatikus berendezés elrendezés mind számít..
Mert lakhat az ember egy nagy házban is de nem feltétlen fogja magát jól érezni benne, ha számára nem otthonos!
Köszönöm a tapasztalatokat!!
Mennyire megnyugodtam:)) Lehetne ennél sokkal rosszabb is, ahogy elképzeltem ezt a belsőudvar-témát...
Ugyan panel, ezért a galéria kizárt, cserébe ez is amerikai konyhás nappali szerű, mert a kettő között csináltak egy átadót az ajtó mellett, ajtót kivették, szóval egybenyitottabb. Plusz, igaz hogy 1 helyen van csak ablak, de az jó nagy, és még erkély is van:) Szembe meg sehol nincs épület, világosnak tűnik. Csak tényleg az ijesztett meg, hogy az egyik végéből a másikba 4 nagy lépéssel értem...
Első lépés lesz napsárgára kifestenem, a csempét meg majd nem nézem, mert az nagyon csúnya:D
Hát, köszi Nektek, már is pozitívabban látom a dolgokat!!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!