Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Tesco-s varrógép bekapja alul...

Tesco-s varrógép bekapja alul a szálat, lesz egy nagy csomó alul, aztán zúgva megáll. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Nagyon idegesítő probléma és nem tudom mit csináljak. Vékony anyagot varrok, papírt is raktam alá, de semmi nem változott. Félbr kellett hagynom a munkát, mert nem találok megoldást. Segítsetek kérlek!
2017. márc. 5. 18:49
 1/6 anonim ***** válasza:

Több probléma okozhatja.

Nem tudom, mennyire vagy gyakorlott, ezért lenézést, ha alapdolgoakt is írok.

Elöször, amikor kezdesz varrni, az alsó és felsö szálat hátra kell a talp alatt húzni és ott megfogni, hoyg ne rántsa le alulra, mert attól lehet az alul a csomó

Második tipp: esetleg a felsö szál túl laza és nem rendesen képzi az öltést.

Harmadik - esetleg alul a tülemez megsérült és beakad a cérna.

2017. márc. 5. 19:16
 2/6 A kérdező kommentje:

Köszi a választ!:)

Az első kettő szerintem nem lehet, mert hátra húzom a cérnát és a szálfeszesség is megfelelő. Többször beakadt már alul és ilyenkor szét kell szednem a gépházat. Szerintem meg fogom nézetni szakemberrel, hátha ő is tud rá mondani valamit.

2017. márc. 5. 20:37
 3/6 anonim ***** válasza:
Akkor valószínüleg tényleg az a jobb megoldás-
2017. márc. 5. 20:58
 4/6 anonim ***** válasza:
Jól van betéve a bobin? Nem mindegy, hogy milyen irányból tekeredik le az alsó szál.
2017. márc. 5. 21:25
 5/6 anonim ***** válasza:
Valójában először arra a kérdésre kellene választ kapnunk, hogy mennyire vagy gyakorlott a varrógép kezelésében, vagy ez az első próbálkozásod ?
2017. márc. 5. 21:33
 6/6 A kérdező kommentje:

Az óra járásával megegyező irányban raktam be. Ezt írja a használati utasítás is.

Nem vagyok profi, de sok dolgot tudok. Most tanulom, mert szakgimnazista vagyok.

2017. márc. 6. 14:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!