Milyen varrogepet vegyek?
Egy varrogepet szeretnek venni, de mivel tul nagy a piac es tul sok tapasztalatom sincs, nem tudom eldonteni, hogy mit vegyek. Tudomasom szerint a SINGER marka az ami jobb, ezert neztem is parat. Harom darab van ami kozott nem tudok donteni. Egyik elekrtonikus a masik kettp mechanikus. Singer experience 160 (Singer 7363 confidence neven is fut), Singer supera 5523, Singer talent 3323. Olvasgattam a forumokon, hogy a regi hasznalt varrogepek sokkal jobbak mint a mai darabok. En regit nem szeretnek venni. (kornyekunkon nincs senkinek elado, masreszt internetrol necces rendelni lehetnek rejtett problemai a gepnek) Ha mar veszek akkor nem szeretnek vele javitohoz jarni.
(bocsanat ha rossz kategoria, meg uj vagyok az oldalon)
A Singer márka már a múlté, ugyanolyan kínai gagyi vacak, mint a többi sajnos. :(
Pár éve én is végigjártam ezt, mint most te, végül egy Berninát vettem, nagyon jó döntés volt. De ott sem a legolcsóbbat kell venni (azok olcsósítva vannak), a középkategóriától kezdj el nézelődni.
Még egy voks a berninára. A lockom és a hólózóm is bernina, nagyon jó minőség.
Annyiban ellentmondanék az elsőnek, hogy a berninánál a legolcsóbb gép is fémalkatrészes nem műanyag ami 1-2 éven belül tönkremenne. Erre fontos odafigyelni bármit is választasz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!