30-40 ezer forint körül milyen varrógépet vegyek?
Ugyanez volt a célom. Bementem a boltba (amit a link is mutat), és annyyira, de annyira jó fej és hozzáértő eladó volt, hogy rá se kellett beszélnie erre:
Nem bántam meg. Sőt, töröm a fejem, hogy merjek a felhajtáson, szegéseken kívül másba is fogni.
Van egyébként olcsóbb verzió is belőle. A márka viszont szuper.
Nekem kb 15 éve van egy Privileg varrógépem.
Amikor a lányaim kicsik voltak, rengeteg ruhát varrtam nekik, még kabátot is. Remekül viszi a farmernadrágokat.
A lakásunkba az összes függönyt ezzel varrtam, a falvédőket (aplikált mintásakat is), egy csomó ágyneműt.
A mai napig remekül varr, sosem kellett javíttatnom.
Felesleges drága gépet venned, mert nem használod ki. Az egy dolog, hogy a szuper varrógépek mindenféle öltést tudnak, de azok java részét szinte sosem (vagy tényleg sosem) fogod használni. Részint mert ha megveszed az anyagot meg a hozzávalókat, drágábban jösz ki, mintha megvennéd a kész ruhát, másrészt pedig ahhoz szabni is tudni kell (igen, vannak kész szabásminták, csak azokat is át kell alakítani, hogy jól álljon)
Köszönöm az eddigi válaszokat!
Azt tudom én is,hogy a sokprogramos gépeket nem lehet kihasználni, ezért is szeretnék egy alapgépet. Semmi extrára nincs szükségem.
Várom a további tapasztalatokat!
Annó én Lucznik-kal varrtam a gyerekeimnek szoknyát, nadrágot (kertésznagrágokat is), tipegőt, ingeket, blúzokat, ruhákat, mózeskosár huzatot. Azon semmi extra program nem volt (egyenes, cikk-cakk, 4 lépéses gomblyuk) és mégis meg lehett vele mindent varrni. Még kis dzekiket is. A Privilegből is elég az alapmodell. A Brotherekről is jót hallottam, de nem tudom, azok milyen árban vannak.
Singerek is vannak már 30ezer körül, azok is jók.
Nézz szét a környéketeken, hogy milyen varrógépeket lehet kapni az általad elfogadott árkategóriában, és kérdezz rá kimondottan azokra a típusokra ezen az oldalon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!