Szeretnék megtanulni varrógéppel varrni, van egy csomó ötletem, lakásdekorálás, ruhaneműk átalakítása, stb. Ezt a gépet néztem ki magamnak. Ajánlanátok?
2012. márc. 8. 08:27
1/6 anonim válasza:
2/6 A kérdező kommentje:
TOYOTA E&R CLASSIC SUB22
A Toyota az ismert márka.
2012. márc. 8. 09:36
3/6 anonim válasza:
A Toyota az jó, csak az ebolt oldalán az egyéb alatt van, és sehol nem volt (még a képen sem) utalás arra, hogy Toyota.
Itt már helyén van...
Ha van rá módod, mindenképpen menj be egy szaküzletbe, érdemes meghallgatni egy ezzel foglalkozó véleményét is. Alkalmi használatra jó lehet, gyakoribb, hobby használatra azért már próbálnék keresni olyat, aminek a váza fémből van (lehet ennek is az!) Erre viszont egyszerű és gyors választ tudnak mondani az üzletekben.
4/6 A kérdező kommentje:
Köszi!!
2012. márc. 9. 08:57
5/6 anonim válasza:
Majd azért mesélj, mire jutottál!
6/6 A kérdező kommentje:
Oké, még nem vettem meg, mert pont elfogyott, várni kell, még ismét hoznak. De kitartok emellett a típus mellett, azóta máshol is érdeklődtem, és jókat hallottam róla, nekem megfelelő lesz. Már nagyon várom, hogy itthon legyen! :)
2012. márc. 11. 11:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!