Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Hogy lehet a farmernadrág...

Hogy lehet a farmernadrág szárát felvarrni varrógép nélkül, kézzel mennyire nehéz?

Figyelt kérdés

Kb10centit le kéne vágni és felvarrni de nem tudom hogy.

Varrónő nincs a közelben

2015. nov. 20. 20:52
 1/6 anonim ***** válasza:
52%
eleg nehez ezt elmagyarazni, szoval vagd le, hajtsd fel a vagas menten es vasald le,tuzd ra a levagott reszbol annyit, hogy csak az eredeti felhajtas latszojon, majd varrd ossze az egeszet, igy ha ugyesen dolgozol csak az eredeti felhajtas fog latszani.En mar tobb nadragot is felhajtottam igy kezzel es alig latszik valami. Remelem ertheto mit kell csinalni.
2015. nov. 20. 21:26
 2/6 TappancsMancs ***** válasza:
2015. nov. 20. 22:10
 3/6 TappancsMancs ***** válasza:
Amúgy azért szoktak farmert így felhajtani a saját végével, mert gyűrött varrás van a farmereken. Ha kisimul alul az stílusban nem illik hozzá. Teljesen eltűnik a lezser gyűrött jelleg.
2015. nov. 20. 22:12
 4/6 A kérdező kommentje:

Fekete farmerommal jól sikerült:)

De nem tudom milyen színű cérnával varrjam a sötétkéket??

2015. nov. 21. 17:46
 5/6 TappancsMancs ***** válasza:
Ha a video szerint csinálod akkor a varrás nem is fog látszani, elég valami kék vagy hasonló tónusú szürke. Ha látszani fog a varrás akkor nem egyszerű mert eleve olyan vastag cérnát talán nem is nagyon kapsz, ha találsz akkor olyat vegyél ami azonos a farmerével, sárga szürke kék fekete barna.
2015. nov. 22. 17:44
 6/6 TappancsMancs ***** válasza:
Ha ráteszed a cérnát és kicsit más szín akkor inkább legyen kicsit sötétebb sötét anyagon így simul bele jobban.
2015. nov. 22. 17:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!