Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » A mai fiatal lányok tudnak...

A mai fiatal lányok tudnak varrni?

Figyelt kérdés
2010. máj. 9. 22:25
1 2
 1/12 anonim válasza:
kicsit
2010. máj. 9. 22:30
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Igen, bár csak alap dolgokat:) Kézzel gombfelvarrás, kicsi, könnyen kezelhető anyagok beszegése, géppel már többminden megy:)

Egyébként én a keresztszemes hímzést favorizálom (ha már kézimunka)

19/L

2010. máj. 9. 22:43
 3/12 anonim ***** válasza:
48%
Én nem tudok, és soha nem is érdekelt a varrás, de a többi lány szerintem tud varrni, mert az emberek általában ügyesek, talpraesettek, és mindent meg tudnak csinálni, csak én nem.
2010. máj. 9. 22:48
 4/12 anonim válasza:
19%

A mai "lányok" inkább csak kurvulni, drogozni, dohányozni, alkoholizálni tudnak, és persze a seggüket rázni. Tisztelet a kivételnek.

Én az egyszerűbb dolgokat megvarrom, ha pedig valamelyik drága cuccom szakad el, akkor elviszem a helyi öreg varrónénihez. Nagyon profin meg tudja csinálni pár száz forintért.

24F

2010. máj. 9. 22:51
 5/12 anonim válasza:
100%

Egyszerűbb dolgokat megvarrom, de van aminek nem merek neki esni:)

17L

2010. máj. 9. 23:25
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
géppel csak akkor, ha odaenged anyukám :)Kézzel elég sok mindent :)
2010. máj. 10. 00:03
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Amit kell meg tudom varrni, de ilyen komoly ruhakölteményeket nem. 17/L
2010. máj. 10. 00:03
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Én tudok, de ez szerintem szakmai ártalom egy varrónő anya mellett... :)
2010. máj. 10. 00:27
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Én tudok, szinte bármit, de csak kézzel. Anyukám még mindig annyira félt, hogy nem enged oda a varrógéphez :D (kézzel tényleg bármit meg tudok varrni, csak iszonyú idő...)

21/L

2010. máj. 10. 08:36
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
A többi válaszolóhoz képest már nem biztos, hogy fiatal lánynak számítok (31/L), de én kb. kislány korom óta tudok mindenféle kézimunkát csinálni (kötök, horgolok, varrok, keresztszemesezek, stb.). Géppel varrni is próbáltam régebben, de rendesen csak kb. 2 éve csinálom, amióta saját varrógépem van. Varrtam már magamnak nadrágot, felsőt, huzatokat a kanapéra, székekre, gyerekülésre, meg persze apróbb javításokat, nadrágfelvarrásokat. Szerintem sokat meg lehet spórolni ezzel, hogy tudok varrni.
2010. máj. 10. 10:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!