Hiperlajhár kérdése:
Hol elfagyott a vízvezeték?
Figyelt kérdés
Kint volt a Vízművek, az aknában megnézték a vízórát. Az rendben van, tehát beljebb lesz a baj. Külső vezeték nincs, de nem tudom, hol jön be a víz a házba. Kinyitottam egy csapot és már órák óta melegítem a - látszólag- falból bejövő vezetéket hőlégfúvóval. 4 órája semmi, néha hörög....2017. jan. 12. 18:55
1/12 anonim válasza:
Nálunk ugyanez ez van, harmadik napja. Várunk, nem tudunk mit tenni.
2/12 anonim válasza:
Illetve annyi volt, hogy másnap megindult fel tudtunk fogni pár vödör vizet, aztán megint semmi.
3/12 A kérdező kommentje:
Köszi az infót, még csak az első telünk családi házban.....
2017. jan. 12. 19:54
4/12 anonim válasza:
Attól hogy családi házban élsz ilyennek még nem kellene történnie ha normálisan van bevezetve a víz.
5/12 anonim válasza:
Szóval melegítesz egy darab csővéget és ettől várjátok a csodát?
6/12 A kérdező kommentje:
'74-ben épült a ház, később toldottak még hozzá. Az a baj, hogy az előző tulaj mindig otthon volt, használta, nem fagyott be. Mi - sajnos -, reggel megyünk és néha csak este jövünk, így egész nap "áll" a rendszer...... Egyébként jól van bekötve, az első két nap nagy hideget simán bírta, tegnap este lett a bibi..... Reggel jött a Vízmű, de az aknánál beljebb nem akartak jönni. Így is 7500 pénz volt a kiszállás+ellenőrzés+új plomba....
2017. jan. 12. 20:05
7/12 anonim válasza:
A befagyás nem attól függ hogy ki engednek e belőle néha egy pohár vizet. Vagy otthon tartózkodsz e.
8/12 anonim válasza:
Nyilván az óra és a ház között fagyott be nem rakták elég mélyre a csövet.
9/12 A kérdező kommentje:
Melegítem a csővéget, mert nem tudok mást tenni. Ha van 5-leted, akkor írd meg légy szíves. Van, amihez én sem értek...
2017. jan. 12. 20:27
10/12 anonim válasza:
Így a kristálygolyóval nem fogjuk tudni a hibát megtalálni. A legcélszerűbb lenne felderíteni, merre jut be a vezeték a házba, hol van az elzárocsap, találni-e fagynak kitett helyet. Nem hinném, hogy a földben fagyott volna be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!