Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » XI. kerületben VÍZÓRA, mellékv...

XI. kerületben VÍZÓRA, mellékvízmérőt szereltetnék fel, ajánljatok valakit aki: nem bonyolítja agyon, nem rombolja le a fél lakást, gyors, korrekt, precíz! ÉS TISZTÁN DOLGOZI!?

Figyelt kérdés

Nem várom el tőle, hogy maga után feltakarítson de legalább vegye figyelembe, hogy lakáson belül van, azaz az elkerülhetetlen bontásnál legyen közreműködő abban, hogy szeretném a szemetet mielőbb feltakaritani és nem végig hordani a lakáson........

És nem , nem vagyok idealista, utopista.....láttam már olyat aki a végére helyes kis csomagban betámasztotta a mosdó alá az összetakaritott sittet!Azt hittem "elájulok", csodálatos élmény volt!

(sajnos már nincs meg az elérhetősége)

2015. nov. 27. 10:26
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!