A mellékvízmérőt leszerelhetem?
Bővebben; örököltem 1 lakást és a felújításhoz leszereltem a mellékvízmérőt, most pedig nem feltétlenül tenném vissza hiszen már nem is mutatna jó adatot de még a csatorna nincs átírva a nevemre , így nem is tudok hivatalosan eljárni...
szóval muszáj az oda?
Csak meghalni muszáj.
Kinek a tulajdona a mellékvízmérő?
Mi célból lett felszerelve?
A szolgáltatónál be van jegyezve?
Ezek megválaszolása esetén lehet valamit tanácsolni.
Az 1 hivatalosan engedélyezett mellékvízmérő.
A kiépítés,rajz,engedély stb belekerült kb.50 ezerbe.
Most mérő nélkül használsz vizet,akkor lopod.
Nem lopom! mint írtam : MELLÉKVÍZMÉRŐ
a kertben van egy fővízóra a lakásban meg ez amit leszedtem ,de ettől a főmérő még mér!
Ha van közös képviselőtök akkor azzal beszélj.
Ami a kapunál van az ugye a főmérő,méri a ház össz. fogyasztását.Akinek van hivatalos mellékmérője az csak annyit fizet amennyit az órája mutat.A fennmaradó mennyiséget pedig elosztják a többiek között.Ezt hívják átalánynak.Vagyis neked be kell menned a vízművekhez és a mellékmérő szerződését felmondani.Ez automatikusan is megvalósul,ha az óra hitelesítése lejárt és felszólításra sem cserélik le.
Természetesen azok is fizetnek némi pénzt a közös költségben,akinek saját órája van.(kert locsolás,kuka mosás stb.)Ezeket a ház szabályzata tartalmazza.
Bocsánat, de nagyon elbeszélünk egymás mellett !
a főmérőt én úgy gondoltam hogy az én lakásom főmérője , mert a kertben is több vízóra van.Remélem most már mindent leírtam
Nem tudtad még véletlen se leírni rendesen.
Érthetetlen.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!