Aki varosban lakik lakasban es nincs erkelye hogy oldja meg a szaritast? Es a dohanyzast? (Ha van aki dohanyzik)
A szárítást a szobában oldom meg.
A másik nem téma, nem veszek pénzért tüdőrákot. De az épületben lakó bűzrudasok lent az épült előtt szokták ébresztgetni a tüdőrákot (dohányozni).
Ablakban napi kétszer-háromszor attól hátha nem kapnak frászt a szomszédok. Nem kell a balhé. Mellesleg az erkélyről is ugyanúgy átszáll(na) a füst.
Jobb lemenni, de akkor is a háztól távolabb, mert szólnak ám néhol azért is. Egyébként szerintem nem attól lesz valaki rákos, hogy dohányzik, de ez egy más téma.
Én házban lakom, de nekem sincs rengeteg helyem, valahol el kell férniük a száradó ruháknak... A kád fölött is van egy kihúzható szárító, s az egyik sarokban áll egy speckó szárító, amiről a vállfás ruhák lógnak. Ez nyáron kint van, az apró ruhadarabok viszont mindig a kád fölött száradnak. Ha kellene, vehetnék oda egy sokkal nagyobbat is, s a kád mellé is beállíthatnám a vállfás cuccot, bár elég pici a fürdőszoba.
A párom anyja lakásban lakik, nincs erkély. A teregetés elég necces, a kád fölött is lógnak ruhák s az előszobában is, elég komolyan akadályozva a mozgást, ha kinyitjuk a bejárati ajtót, nekik ütközünk. De ott gyorsan megszáradnak a ruhák, az én házamban ez napokig tart, képtelenség száraz levegőt összehozni, pedig van komoly párátlanítónk.
Én nem dohányzom s az én telkemen senkinek sem szabad, a párom anyja pedig mindig a szobában, konyhában dohányzik. Ha van vele valaki, aki extrém utálja a füstöt, próbál tekintettel lenni rá s nyitott ablaknál, zárt ajtóval dohányozni, de ez nem segít valami sokat, a füst terjed...
A szobában szárítok. Régi ház, elég száraz a levegője, jót is tesz egy kis párásítás. Másnapra száraz minden. Az erkélyen nem szárítok, csak ritkán, eléggé szeles helyen lakom, nem szeretném a ruháimat az utcáról szedegetni...
Nem dohányzok, a vendégeknek az erkélyen szabad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!