Árban melyik kedvezőbb, ill. melyik praktikusabb, szebb, előnyösebb?
Figyelt kérdés
Melyik vált be nektek? A kapunk,ill. a kocsibehajtó kaput szeretnénk lecserélni, de nem tudjuk eldönteni, kovácsoltvas legyen-e, vagy automata? Tudom ,mind a kettő drága, de nekünk nekünk nem olyan nagy egyik se.2010. ápr. 18. 09:39
1/5 anonim válasza:
automata...
el se tudtam hinni eleinte hogy télen nem kell vacogva még a kaput is nyitogatni....
2/5 anonim válasza:
A kettő nem zárja ki egymást.A nagykaput nyílhat a kerítés vonalára merőlegesen is,nem csak párhuzamosan.Az automata módszer nem csak az "elhúzós" megoldást jelentheti.Így nyugodtan lehet kovácsoltvas is.
3/5 A kérdező kommentje:
Köszi a választ. Elsőnek, nektek mennyibe volt a beszerelése?
2010. ápr. 18. 09:54
4/5 anonim válasza:
Nekem is rögtön ez jutott eszembe ahogy olvastam a kérdést: A kettő mért zárja ki egymást?
Ha meg még telik is rá, akkor hajrá! Legyen automata kovácsoltvas kapu!
5/5 A kérdező kommentje:
Bocs, félreérthetően fogalmaztam. Azt ,hogy "nekünk nem olyan nagy egyik se" Arra értettem hogy az egész kis-és nagykapu kb. 3 méter... Nem tudtam hogy van automata kovácsoltvas kapu is! Az már nagyon drága lenne!! Csak olyan automatát láttam, ami egybefüggő vaslemezből van, nem lehet átláni rajta....
2010. ápr. 18. 22:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!