Költözés, beilleszkedés?
Figyelt kérdés
Szóval apukám Miskolcon kapott állást és hirtelen az egész családnak költöznie kell. :( Én most kezdtem volna a gimit győrben, de így át kell iratkoznom Miskolcra (valószínű a Herman Ottó-ba) szerintetek mennyire lesz nehéz nekem a beilleszkedés ha majd csak nyár közepén (ha átvesznek) fogja az osztályfőnököm is megtudni hogy lesz egy új diák a többiek meg azt se fogják tudni hogy létezem. Már biztos van Facebook csoportjuk is hol összeismerkedtek és találkozni is biztos fognak,de mivel nem fogják megtudni hogy jön egy új gyerek így nem fogok tudni se a csoportba bekerülni se pedig találkozni... Ezért nem tudom hogy mi lesz első nap ha belépek egy teljesen új városnak egy számomra teljesen új iskolájába és ha bemegyek az osztályba első nap mindenki nézni fog hogy hát ez meg ki a franc? Én nem vagyok az a nagyon barátkozós típus (nem az hogy mogorva vagyok mert egyáltalán nem csak nehezen tudok beilleszkedni de utána teljesen megnyílok) és rádadásul nagy valószínűség miatt már kialakultak a barátságok és lehet hogy engem már nem is fognak "bevenni" ?:( nem tudom mit csináljak mert nagyon félek és Miskolcról se a suliról nem tudok semmit.:( aki volt hasonló cipőben leírná az élményeit tanácsait.:) ha valaki ismeri az iskolát vagy odajár arról is írhat hogy milyen a közösség, a tanárok,programok stb:) előre is köszönöm.2016. máj. 28. 17:47
1/6 A kérdező kommentje:
És bocsi de nem tudtam milyen témába is rakhatnám ki ezt a kérdést :/
2016. máj. 28. 17:49
2/6 anonim válasza:
Mindenki uj lesz, nyugi :) es nem hiszem, h van az elsosoknek fb csoportjuk, mivel nem ismerik egymast. Hatarozottan elejuk allsz, megmondod a neved, meg hogy honnan jottel, es meg egy mondatot a kedvenc hobbidrol :) nem lesz semmi baj :)
3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
2016. máj. 28. 19:29
4/6 anonim válasza:
Valahogy próbáld összeszedni magad, magabiztosság nélkül semmire sem mész.
Ha kedves, vicces leszel, semmi baj sem lesz. A várost megszokod majd, az nem akadály. A többiek sem ismerik egymást, ha a suli honlapján lesz nevsor a felvettekről, akkor onnan rácsekkolhatsz az emberekre.
5/6 A kérdező kommentje:
Okés :) köszönöm :D
2016. máj. 28. 23:59
6/6 anonim válasza:
Szia. Én is a Hermanba fogok járni szeptembertől. Esetleg megkérdezhetem melyik szakra?:) amúgy kitartást. Én már ismerek pár embert. Ők nagyon kedvesek, és biztos hogy nem fognak emiatt "kinézni". Ez 100 %. Amúgy is mindenki új lesz még akkor. Bőven lesz időd beilleszkedni. Nem leszel semmilyen hátrányban. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!