Szeptemberben kezdem a gimit, és szeretném addigra formába hozni magam. Milyen tippeket tudtok ajánlani? Lehet smink, ruha, viselkedés, tanulási tippek... Minden érdekel! :)
Tök mindegy hogy öltözködsz meg milyen a sminked. A tanulás kárára ne menjen semmi. Ne próbálj meg megfelelni a nagymenőnek tűnő osztálytársaid elvárásainak.
2016. máj. 25. 13:52
3/10 anonim válasza:
Szia!
Bár én majd csak jövőre fogok felvételizni, s utána gimibe menni, azt eldöntöttem, hogy semmit és senkit nem majmolok, nem változtatok magamon semmit az ég adta világon - csak magamat adom. Ha szeretnek és elfogadnak úgy, ahogy vagyok, akkor jó, ha nem... akkor az nem jelent számomra túl nagy tragédiát, mert eddig is volt(/van) ilyenben részem.
2016. máj. 25. 14:15
4/10 anonim válasza:
Lelkileg legyél felkészült.
Lehet találkozol sok bunkóval, akikkel nem kell foglalkoznod.
2016. máj. 25. 14:25
5/10 anonim válasza:
szia. Én is szeptemberben kezdem a gimit. Én direktbe változtatni nem fogok magamon/külsőmön. Szerintem az a legjobb ha magadat adod. Viszont lelkileg tényleg készülj. Tisztázd le magadban a dolgokat (ha van miket). Én a nyaramat igazából azzal fogom tölteni, hogy letisztázom, hogy vége az általánosnak, új tanárok és osztálytársak között fognak telni a mindennapjaim és új szabályok szerint fog kelleni éljek. Ja és ha van olyan tantárgy ami nem épp az erősséged akkor esetleg abból készülni.
2016. máj. 25. 16:26
6/10 anonim válasza:
Most tényleg tippet kérsz a viselkedés-re?!!!! Megjátszanád magad? utálom az álszent álarcos embereket. Legyél önmagad. Mit kell úgy viselkedni, ahogy elvárt.
2016. máj. 25. 16:39
7/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a hasznos tippeket! :)
Utolsó, nem megjátszanám magam, csak nem tudom, hogy viselkedjek új emberek között, milyen legyek velük, mert eddig egy összeszokott csapat tagja voltam, a gimiben pedig senkit sem fogok ismerni. Ha nem a kérdésre válszolsz, akkor nem kell ide írni. Köszi.
2016. máj. 25. 17:07
8/10 anonim válasza:
légy önmagad, azt is írtam ami elfogadható válasznak. és tanulj szövegértést.
2016. máj. 25. 17:16
9/10 A kérdező kommentje:
Drága utolsó, kötekednél még? Légyszi :))
2016. júl. 13. 15:15
10/10 anonim válasza:
Használhatsz szürkés-barnás(nude)szemhéjport, fekete szemceruzát és szempillaspirált. Meg ha szeretnéd, szájfényt. Viselkedj normálisan, ne sírj meg ne nyávogj mint egy dedós
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!