Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Hogyan tudnám őket kizárni?...

Hogyan tudnám őket kizárni? Tippek?

Figyelt kérdés
Most kerültem gimibe és páran nem szeretnek. (Nincs nagyon okuk rá, de ez van. :/ ) Rájöttem, hogy mi a leghatékonyabb ellenük és még pedig az, hogy levegőnek nézem őket. Ezt el is kezdtem, de ha kifelé erősnek is látszom belül nagyon nem. Állandóan ezen rágódok, hogy miért pont engem utálnak és miért csinálják ezt velem. Iskolába talán erősnek látszom, de ha észreveszik, hogy levegőnek nézem őket, jobban elfogják kezdeni az utálkozást, és azt már lehet nem tudom átugrani, ha lelkileg nem vagyok erős. Hogyan tudnám lelkileg megerősíteni magam? Bármi érdekel, mert állandóan ezen rágódom és már kezdem lelkileg felemészteni magam! Jöhet bármi!! :D

2013. dec. 8. 15:18
 1/2 anonim ***** válasza:
Vedd észre, hogy ha ők nem fognak rajongani érted, attól nem dől össze a világ. Csak pár évet kell kibírni hogy "büdös van" aztán többé soha sem látod a férgeket. Akármikor eszedbe jutnak, tereld el a gondolatodat valami mással. És ha látod, hogy valamelyiknek segítségre van szüksége, akkor rúgjál bele még egyet. Legyél erős, és ne levegőnek nézd őket, hanem a közömbösséged néha nyugodtan átmehet gyűlöletbe is. Sokkal könnyebb úgy. Kitartás!
2013. dec. 8. 15:25
 2/2 anonim ***** válasza:
50%
Hát ha minél jobban utálnak, te annyival legyél hozzájuk kedvesebb. Furcsán hangzik, de talán működhet...
2013. dec. 8. 16:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!