Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Házibulihoz tippek/jótanácsok?

Házibulihoz tippek/jótanácsok?

Figyelt kérdés
Van már olyan, aki tartott, és tud szolgálni egy-két tanáccsal, vagy ötlettel? Hogy ne fajuljon el a buli? Ütős legyen, és mindenki jól érezze magát, de naggyon?
2013. nov. 25. 15:58
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
A legjobb házibuli az ami MÁSNÁL van. :D
2013. nov. 25. 16:03
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Gondolom nem munkanapra tervezed.

Normális embereket hívj, akik nem lesznek címeres ökrök már két üveg sörtől.

Egy valamire felhívnám a figyelmed. Nálunk a házban van egy-két fiatal. Vannak bulik is. Régebben eléggé elfajultak. Cigicsikkek, szotyihéj a földszinten bokáig! Vihorászás, rohangálás, visítozás a folyosón. Elbeszélgettünk egy kicsit velük. Azóta rend is van meg buli is.

Szóval: Maradjatok bent de ha kimegy valaki a folyosóra akkor ne szemeteljen, ne ordibáljatok mert más pihenne és a reggelt nem nagytakarítással akarják kezdeni.

Volt egy jó fej srác a harmadikon ő körbejárta a lakókat és előre szólt, hogy lesz egy kis buli elnézést a zajért.

A másik csak egy udvariasan megfogalmazott papírt rakott ki jól látható helyre, hogy buli lesz és elnézést kér a hangoskodásért.

Ez a figyelmesség azért jól esett tényleg.

És nem kell csutkáig tekerni a zenét.

Egyébként italként csinálhatsz valami gyümölcsbólét, amiben kevesebb az alkohol meg valami kis falatkákat ami felszívja a piát:))

2013. nov. 25. 16:13
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Ami eltörhet, az el is fog törni és amit meg lehet inni, azt meg fogják inni, tehát amit sajnálnál ha "megsemmisülne" azt zárd be egy másik szobába!
2013. nov. 25. 16:14
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Az sem mindegy hány éves vagy..
2013. nov. 25. 16:30
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Nálam sose volt olyan,aki nem bírt magávával,ha csak csekély jelét láttam,hogy a házban rágyújtana,még mielőtt rágyujtana,vagy hangoskodna,rászoltam,hogy ne..ellenkező esetben mehet az isten f.a.s.z.á.b.a..és volt olyan is akit elküldtem lazán,és másnap ő kért bocsánatot.Persze,nem bocsátottam meg :D
2013. nov. 25. 16:37
 6/6 anonim válasza:
Tisztázd előre mindenkivel a szabályokat, amik teljes mértékben rajtad múlnak, és ha valaki visszapofázna, hogy mégis miért, akkor se engedj, hiszen te házad = te szavad a döntő.. aki ezt nem tudja elfogadni, az még nem szervezett házibulit:D amúgy ha jó a társaság és piából sincs hiány, akkor a buli már csak jó lehet:)
2013. nov. 25. 17:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!