Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Mi kell egy jó házibulihoz?

Mi kell egy jó házibulihoz?

Figyelt kérdés
2013. okt. 28. 19:10
 1/5 Deliverance ***** válasza:
Jó társaság!
2013. okt. 28. 19:14
 2/5 A kérdező kommentje:
Elég nagy udvar medencével!Mettől meddig, mit kéne beszerezni,milyen zene?Mire vigyázzak ,Csak az udvaron vagy a házban is , mit csináljak a szülőkkel és a szomszédokkal,?
2013. okt. 28. 19:28
 3/5 anonim ***** válasza:

Szerintem?

Zene, lányok, és valami kaja! ^^

2013. okt. 28. 19:28
 4/5 anonim ***** válasza:

Jó társaság, töménytelen mennyiségű sör, annál kevesebb, de szintén nagy mennyiségű rövidital, egy vödör jég, illetve ha tudjátok, hogy lenne rá érdeklődő, akkor kb. 20 gramm fű. Felfújható bábuk se rosszak, de reggelre úgyis ki lesznek szúrkálva. Ami nagyon fontos: Legyenek lányok. Homár-party nem jó party.

Mettől meddig? Rajtad áll. Ha "jól" sikerül, a rendőrők fogják befejezni, nem ti. Általában 8, fél 9től éjjel 4ig szoktak tartani felénk a házibulik. A közeli barátok már 7 körül összegyűlnek alapozni.

Zene: Tomorrowland mixeket akár végig is nyomhatod. Ezt tényleg nem kell túlagyalni. Amíg van benne basszus, és lehet rá táncolni, nem lesz gond.

Én beszoktam dobni egy kis rock zenét is, de mindig húzzák rá a szájukat.

Nirvana - Smells like teen spirit-et még tűrik, arra aztán lehet őrültködni! :)

A "Nirvana" - Girls nevű mocskot nem ajánlom, egyszer hallottam házibulin, akkor le is öntötték sörrel a DJ-t.

Hál'istennek vannak még jó ízlésű kortársak!

2013. okt. 28. 20:15
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi , de tavaly is voltam ilyen jellegű házibuliba kb. fél óra múlva lefújták a szomszédok , mit csináljak?
2013. okt. 29. 08:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!