Hogy tudnék beilleszkedni?
csak az a lényeg hogy mindenkibe lásd meg mit szeret és hogyha mondjuk 5 ből 3 olyan témákat szeret mnt te akkor közelíts hozzá.
például ha automániás, és te is szereted a kocsikat kérezd meg tőle melyik a kedvence meg miért meg ilyenek..
a többi már úgy is jön magától hidd el:)
Gimibe én már igencsak lesnék ha valaki elém állítana, hogy milyen kocsikat szeretek.
Hmmm... Ez tetszik :DDD
Ugyanígy kezdtem én is. Gimibe nehezebb (úgy általánosságba), mert kevésbé nyitottak.
Én mindig a tiszteletlen viselkedésemmel szereztem a haverokat. Igyekeztem mindig az osztály menői felé nyitni elsőként, azzal könnyebben beláttam a teljes csoportot.
Valahogy sose tudtam hosszútávon azonosulni az ilyen agymenő vakkancsokhoz...
1. Nézz körül!
2. Keress egy embert, aki szimpi
3. Menj oda hozzá, és próbálj beszélgetni.
4. Vagy elküldenek, vagy nem.
Egyébként pedig ne görcsölj, a legjobb barátnőimmel a gimi 2. hónapjában lettünk jóban, addig elvoltam másokkal. Az elején még mindenki viszonylag nyitott lesz egymásra, aztán ahogy telik az idő, kialakulnak a baráti körök, és akkor már nehezebb lesz beilleszkedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!