Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Menni vagy Maradni?

Menni vagy Maradni?

Figyelt kérdés
Régóta emésztem magam ezen. Debrecenben élek 20 éves egyedülálló lány vagyok. Jelenleg itt csinálok egy képzést, ami csak vasárnaponként van. Egyszerűen nem találom Debrecenben a helyem. mInden unalmas szürke, és ugy érzem nem tud már új impulzust adni nekem ez a város.Nem találom a helyem itt. Fél éve ért véget a 4 éves kapcsolatom, tehát még ez is rátesz egy lapáttal, hogy minden a volt páromra emlékeztet. Elgondolkoztam, hogy mi lenne ha Budapestre költöznék. Nagyon jól érzem magam ott, vibrál az egész város teljesen más hangulata van az egésznek, Viszont félek az újtól, senkim nincs fent se munkám se lakásom, félek hogy kudarcaba fulladna ez a tervem és csalódottan jönnék haza. Mit gondoltok ? Megéri kockáztatni ? Hagyjak itt mindent és kezdjek új életet?

2016. máj. 4. 05:16
 1/2 anonim ***** válasza:
49%
Ha se ismerõs se munka akkor mire fel mennél oda? Ha több százezret fizetõ állást találsz akkor menj. De ha nem akkor csak nyomor vár mert drága az albérlet. Ha maradna valamennyi a fizetésbõl az meg kevés ahhoz kiélvezd a fõváros elõnyeit.
2016. máj. 4. 07:10
 2/2 anonim ***** válasza:
Van igazság abban, amit egyes mond. Más részről viszont mikor menj, ha nem most? Húszéves vagy, fiatal, kalandvágyó. Bele kell vágni, és kihozni belőle a maximumot.
2016. máj. 5. 09:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!