Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Régi családi házat szeretnénk...

Régi családi házat szeretnénk kívülről szépíteni, tudnátok ötletet adni, hogyan lehetne kicsit feldobni az utcafrontot?

Figyelt kérdés
Csak két ablak van elől, 80-ban épült a ház, sima kocka családi ház, oldal bejárat, elől két ablak, nyeregtető hátul és oldalt terasz... sötétbarnák az ablakok nem tudom mi lenne érdekes és a színnel is bajban vagyok, itt mindenki szinte sárgára vagy barnára szinezteti és a zöld meg a kék tőlem is távol áll...
2016. márc. 25. 16:37
 1/4 spectator ***** válasza:
A szín persze ízlés dolga, de viszonylag olcsón lehet szépíteni akár méterben kapható polisztirol-elemekkel (ablakkeret stb.) ami befesthető és ásványi anyagnak néz ki. Az ép. ag. kereskedésekben nagy választék van. Pl. színes fal, fehér ablakkeretekkel, jól mutat. A festék-keverésnél jó szakembert megkérdezni, mert a vödörben a festék más színű, mint amilyen valójában lesz!
2016. márc. 25. 17:20
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszi a választ én is gondoltam a mintákra az ablak körül de azt montják kiválló porfogó.... vmi érdekes mintára vagy színezési sémára gondoltam... de semmit sem jut eszembe
2016. márc. 25. 17:29
 3/4 anonim ***** válasza:
Ilye [link] minta:
2016. márc. 25. 17:42
 4/4 anonim ***** válasza:
Ha leszigeteled az egész házat, ahhoz szép pasztellszínű festékeket lehet kapni. Pl. halványzöld nem rossz.
2016. márc. 26. 13:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!