Mit csinálnátok a felső szomszéddal? Egész este majd leszakad a plafonunk úgy ugrálnak rajta.
Figyelt kérdés
Felmentünk már nem is egyszer de nem hajlandóak kinyitni...2010. márc. 29. 18:47
11/13 anonim válasza:
szegények.közös képviselő azt mindenképpen meg kéne keresni.amúgy meg ha egyszer meglátnád őket szépen meg kéne kérdezni mért is csinálják ezt.és mért pont este?talán tekintettel kéne lenni a másikra.ha ez sem jön be én biztos a csengővel próbálkoznék ami elég hangos szerintem megunnák egy idő után.reggel felkelsz amikor ők még alszanak vagy akkor csengess be hozzájuk vagy kapu telefon, venni fogják a lapot ,hogy itt valami nincs rendben.sok sikert akar melyiket választod.
12/13 anonim válasza:
Hát, a villanyóra sem rossz, de van pillanatragasztó is, ami megszünteti a zajt okozó zárbetétjük kotyogását. Persze lehet, hogy kicsit nehezebben nyílik az ajtó, ha meg még a villanyórát is lekapcsolják hozzá, akkor igazi kihívás! :)
13/13 anonim válasza:
14:11 Ilyenkor sajnálom, hogy kertes házban lakok.
Nem tudom, megpróbálkozzak valamelyik szomszédnál a ragasztós-villanyórás dologgal? :DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!