Hogy irtsam ki végleg az egereket?
Figyelt kérdés
Terhes vagyok, és félek a fertőzéstől, amit az ürülékükkel terjesztenek.
Kőházban lakunk anyósoméknál, és hemzsegnek az egerek. Idén jöttünk ide, és a mi szobánkból már kimenekültek, mert teljesen fel lett újítva. Most fejeztük be a konyhafelújítást is, erre ma találtam egérürüléket a mosogatón, a hűtőn és egyéb helyeken. A falon nem jöhettek be, nincs lyuk. Csak anyósék szobájából, ami olyan, mint egy... nem mondom ki, micsoda. Kitakarítani, elpakolni nem fog. Mégis mit tudnék tenni?
2008. szept. 16. 11:19
11/11 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy télre bemenekülnek az egerek, de mi a helyzet akkor, amikor nyáron, fényes nappal flangálnak idebent?! Mert ugye elvileg a meleg idővel kimennek, mert találnak kaját ott is. De ezek?! Ezen vagyok kiakadva.
2008. szept. 23. 18:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!