Ezek az eszközök (képekben) megfelelnek az előírásoknak? Nem akarok egy időzített bombában lakni és mostanában rám tört a stressz miatta?
Párom szerette volna ezért kb 1 hónapja csináltattuk meg egy gáz és fűtés szerelővel ezt a vízteres kandallót!
35 nm fűt fel, egy konyhát, egy hálószobát és egy fürdőszobát.
200.000 ftba volt.
Olvastam hogy ettől drágább szokott lenni, a miénk anyaggal munkadíjjal került ennyibe, és mióta olvastam hogy robbant valahol egy ilyen félek, minden zajra figyelek meg izgulok is. Nem szeretném ha felrobbanna a házunk.
kandalló [link]
keringető
légtelentítő talán
"víztartály"
lehet hogy forgatásra szükség lett volna, ezért elnézést.
Így ránézésre hiányzik néhány biztonsági szelep, hálózativíz-bekötés, rendes méretű puffertartály, és az 5 rétegű cső se tudom hogyan viselkedik a 90°C-s vízzel, sztem te se akard kipróbálni....
:-/
na, ez a szerelő sem szerelő.......
irtó ocsmány munka.
először is, ha nincs villany, akkor robban fel a kályha víztere, mert nincs szivattyú ami elviszi a forróvizet -erre szoktak szünetmentes tápot. az tágulási tartály(és nem puffer), világian van rögzítve.
Ocsmánynak tényleg ocsmány, de úgy vagyok vele hogy a meleg kárpótol. Na és persze hogy ne robbanjon fel a ház mert biztos hogy hajléktalanok leszünk.
Azt mondta hogy ez segíti hogy ne robbanjon fel.
Bízom benne hogy robbanás nem lesz.... egyébként kb max napi 7 órát ha fűtünk és fával.
Azt is mondta hogy ez sosem fog 90 fokig felmenni, nem erős annyira a kályha.
A lakásban pedig olyan 20-24 fok van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!