Folyton stresszelek, mert mindig meg akarok felelni mindennek és mindenkinek! Mit tegyek?
Teljesen elrontja a napomat, ha valaki bunkó velem, vagy látom rajta, hogy nem élvezi a társaságom. Azt veszem észre, hogy mostanság minden ember megbuggyant ... tudom, mindenki a saját életével van elfoglalva, de akkor is ...
Ha az osztálytársaim már nem jönnek oda beszélgetni hozzám, vagy nem úgy szólnak, stresszelek ... mert hogy miért nem szeretnek? Túl sok vagyok? Mást miért szeretnek jobban?
A párkapcsolatomban is ... mindig összehasonlítom magam az exbarátnővel ... biztos jobb volt ... szebb ... okosabb ... jobb volt ebben, abban ...
Mindig másokkal hasonlítom össze magam, és arra lyukadok ki, hogy nem vagyok elég jó! Pedig lehet, hogy nekem elég lenne konkrétan az az 1 vagy esetleg 0 barát, de látom, hogy másnak mennyi van, és húúú, nekem miért nincs ...
Mit lehetne tenni?
Előre is köszönöm!
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!