Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Budapesten tényleg nem divat...

Budapesten tényleg nem divat már a főzés?

Figyelt kérdés
2015. dec. 6. 16:55
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
ma 19:55 Amit írsz tényleg érdekes . Anyám is főzött minden nap pedig sokszor gyilkoltuk egymást a bátyámmal . Mondjuk lekevert akkora pofont hogy mindjárt megnyugodtunk volt is ideje főzni.
2015. dec. 6. 23:35
 12/14 anonim ***** válasza:
52%
Nem tudom mi abban a rendkívüli, hogy 2 évessel várandósan jobb dolgom is van a főzésnél. Egyrészt 30 perc tényleg csak egy tésztára elég, de plusz elpakolás, rendrakás. Egy adag palacsintát is megsütök 30 perc alatt 2 serpenyővel, de utána még legalább 20 perc mire szép rend lesz. Ha van fél óra nyugi, mert épp eljátszik a gyerek, van más házimunkám is, amit nem tudok olyan könnyen kiszervezni, és néha még pihenek is. De ha jön a gyerekem, meséljek neki, vagy bújócskázzunk, vagy le akar menni csúszdázni a játszótérre, akkor nem mondom, hogy most főzök-mosogatok, hanem megyek vele játszani, világot felfedezni, mert szerintem ez fontosabb, mint magam főzni. Mindenkinek más a fontos, más az értékrendje, nekem a gyerekemmel-férjemmel töltött idő fontosabb a főzésnél-takarításnál, inkább megiszok egy teát az anyukámmal és beszélgetünk, mikor alszik a gyerek, minthogy főzőcskézzek. Míg csak a munka volt, akkor is akkor főztem főként mikor hamarabb végeztem a páromnál, mikor egyszerre értünk haza, inkább együtt csináltunk valami programot.
2015. dec. 7. 00:02
 13/14 anonim ***** válasza:

Látom itt járt a véranyuka lepontozó kommandó! :-D

Gratulálok az értelmi színvonalatokhoz!

2015. dec. 7. 08:14
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

Főzni lehet 30 perc alatt, de meg kell venni a cuccokat, és el is kell mosogatni. Az úgy már bő egy óra.

Egyébként tényleg nem divat a fiatalabb korosztályban a főzés. Régi osztályomban 34en voltunk, fele lány. 2ember tudott rendes kaját főzni. Én és egy lány. Az összes többi lánynak max valami (cukorbomba) sütemény ment, de azt is csak talán 4 tudta megcsinálni.

Én is csak azért tudok főzni, mert 15 éves koromban elköltöztek a szüleim(munka miatt, én pedig maradtam az iskola miatt). Első héten még poén volt hogy csak pizzát ettem, de nagyon hamar meguntam. Áttértem porkajákra(knorr, maggi stb). Ez volt kb 3 hónapig, majd áttértem a rendes receptes kajákra.

Nem mondom, hogy mindig finomat főzök, de bőven jó volt.

Most meg egyetemen van menza, rohadt olcsó és nagyon jól főznek, így mostanában kevesebbet főzök

19F

2015. dec. 7. 09:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!