Budapesten tényleg nem divat már a főzés?
Dehogynem, sőt! Egyre nagyobb divat.
Vannak itt újabban lakáséttermek is, sőt itt találták ki a Piqniq nevű appot is.
Tényleg nincs napi 30 perced főzni?
Akkor valami komoly baj lehet a gyerkőcökkel... :-(
30 perc alatt inkább csak rántottát lehet főzni, vagy lazacot nyers zöldséggel...
30 perc alatt a zöldséget nem pucolom meg leveshez, na jó, ha nagyrészt mirelitet használok, akkor belefér.
Plusz mosogatás (nemcsak az evőedényt kell elmosni, hanem a tálat, a galuskás edényt, miegymást), munkapult letörlése, darál, szóródik, ésatöbbi. Főzni azért idő, főleg, ha könnyed zöldségétellel akarunk jóllakni, lehetőleg ebédre és vacsorára is (amire kettőnknek kell egy nagy fazék étel).
Mindazonáltal én tuti nem rendelnék, de nem vagyunk egyformák.
Nem tudom, Budapesten mi a divat, bár kétlem, hogy ne főzne sok ember :) Ha még ott laknék, én nyilván főznék akkor is... Ha túlórából este 9-kor estem haza, akkor is nekiálltam főzni, a saját ételemet szerettem, nyugiban.
# 9
30perc alatt rengeteg kaját el lehet készíteni...
Egy olasz tészta nulláról száraztésztával nagyjából 15 perc, ha én gyúrom a tésztát akkor 25... :-)
Bármilyen sült csirke, marha, megvan körettel együtt fél óra alatt bőven, főzelékek szintúgy.
krémlevesek, gyümölcslevesek 10 perces kaják.
De itt egy videó 6 perces könnyű vacsoráról:
;-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!