Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az igaz, hogy a férfiakat sok dolog érdekli a nőkön kívül is, de a nőket minden dolog ami érdekli, az mindig a pasikról szól, legyen az divat, szépség, főzés stb? 29 n
hát relatív...engem a programozás érdekel, több szakmám is van ebben az irányban, de ha nagyon kéne nőkhöz kötni akkor tudnám, mivel miután életem párját, a programozással keresett pénzből alapoznánk meg a jövőnket (meg persze az ő keresetéből is, nem nézem le vagy zárom ki, csak az én oldalamról mutatom be)
21F
A kérdés érdekes megvilágítása a dolgoknak... :-)
De ez is, mint minden más is, csupán nézőpont kérdése...
Pl. egy apáca azért lesz apáca, mert jól néz ki a pap? Lehet... :-)
Sajnos sok hasznos időt elvesz minden ember életéből az értelmetlen párválasztási verseny... :-)
Te tényleg 29 évesen ilyet kérdezel? Nekem elég széles érdeklődési köröm van, több hobbim, de egyik sem igazán kapcsolódik a férfiakhoz. Ettől persze imádom a férfiakat, de nincs szükségem rájuk az élet minden területén.
37 N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!