Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nagy orr mennyire hátrány lányoknál?
Eléggé el tudja néha venni az önbizalmam, ha oldalról nézem magam és látom, emkkora nagy orrom van...anyukámtól örököltem sajna, de félmillát nem fogok kifizetni egy műtétért, értitek. Amúgy minden más rendben van velem: alak, arc, bőr, haj. Az öltözködésemre is adok, mindig divatos cuccokban járok és minden nap csinálok valamit a hajammal is. Amúgy azt mondják, szép szemeim vannak :) Szerintetek ennyi elég, hogy elterelje a nagy orromról a figyelmet? Vagy tök mind1 mennyire törődök magammal, az orrom teljesen elrontja az összképet?
18/L
Amennyire fiúknál.
Üdv: egy nagy orrú fiú.
Ismerek egy ritka nagy orrú lányt,aki ennek ellenére jól néz ki,tehát nem kizáró ok.
Amúgy ő is 18.Véletlenül nem J.A. a monogrammod?
Kiscsillag, nagy orr = nagy fütykös.
Ne félj, mi nők, ezt tudjuk :-)
Ja, te meg lány vagy, bocs!
A fiúknak se veszi el a kedvét!!!!!
szerintem nem elég... annyiszor beszóltak már hogy "jó csaj lenne csak rohadt nagy orra van".
és csak ronda - de tényleg nagyonnagyon ronda -fiúk jöttek oda eddig néhányan, pedig amúgy nem lennék annyira szörnyű.
én eldöntöttem hogy kell a műtét, ha 10 év alatt tudok csak eleget gyűjteni rá, akkor 10 év alatt, de ha ez az ára egy normális, tűrhető pasi rokonszenvének, akkor megteszem érte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!