Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányoknál nagy hátrány az eféle életstilus?
Annyi, h le vannak korlátozva a lehetőségeid, nem tudsz majd annyi csaj közül válogatni.
A nők szeretik magukat jól érezni, mint mindenki más.
A legkedveltebb szórakozásuk a buli, szal jó, ha otthonosan mozogsz ilyen téren.
De akkor sincs baj, ha neked ez a kikapcsolódás, hogy elvagy magadnak, a lényeg, hogy a csaj is élvezze majd.
Egy bizonyos határig jó, ha nem vagy az a bulizós srác, de a kérdésedből azt vettem ki, hogy nem annyira jársz el otthonról. Ez pedig már nem annyira előny.
8-9 hónapja még én is ilyen inkább otthon vagyok típus voltam, de valahogy jött egy változás. Kíváncsi voltam egy együttesre, elmentünk a barátnőmmel a koncertre, nagyon jó volt. Utána egy csomó korunkbeliekkel voltunk kint. Akkor jött a változás. Azóta viszonylag sokszor voltam bulizni. Nálunk ezek a bulik arról szólnak, hogy beülünk egy klubba vagy pubba, beszélgetünk, megiszunk egy sört vagy valamit vagy sétálunk a városba, esetleg a nagyparkban ülünk le nyáron. Az a legjobb. A füves placcon kint vagyunk egy csomóan, a fele társaságot nem is ismerjük, mégis nagyon jól érezzük magunkat:)
Szerintem neked is adnod kellene egy esélyt a szórakozásnak. Keresni kéne barátokat, de ez csak akkor megy, ha kimozdulsz otthonról.
16/L
Én is ilyen vagyok,s azt kell mondjam, hogy igen, hátrány.
Biztos lehet úgy bulizni, hogy 40 emberből 25 fetreng a piától, a maradék 15 meg a fűtöl flashhel, hogy falon rohangálnak meg ilyen gyönyörök...
nah már ezért is nem járok....meg valószínűleg van olyan aki illuminált állapotban van, s 100%, hogy belém kötne valaki méreteim miatt..
Utolsó kettővel értek eggyet. Pont így vagyok én is!
Deee, szerintem nem csak az az egy mód létezik ismerkedésre, más is kell, hogy legyen, csak meg kéne találni. Ha meg megtalálod, már nincs is semilyen "hátrány".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!