Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Milyen növényt ültessek?

Milyen növényt ültessek?

Figyelt kérdés
Valami cserepes kéne mindenképpen, amit be tudnék tenni a szobámba, mert szeretném kissé vidámabbá tenni a szobámat.:)De elkelne néhány tipp!Milyen virágokat lehet ültetni márc. végén és ápr. elején?Mindenképpen cserepeset szeretnék!
2010. márc. 20. 13:09
 1/2 anonim ***** válasza:

Ha nem ragaszkodsz hogy saját virága legyen, használd a tippem, én is ezt csináltam. Felszereltem egy peremes falipolcot a szobába, a plafon alá 40 centivel. Ültess egy balkonládába egy csomó pletykát :P igénytelen, gyorsan nő, és szép zöld. Aztán plüss-filc, és favirágokkal tüzdeltem tele, így színes is lett :)

Ha virágosat akarsz, akkor tudni kéne, milyen a fény arány a szobádban, mert sok növény a napfényt szereti, mások a félárnyékot, árnyékot...

2010. márc. 20. 13:39
 2/2 A kérdező kommentje:

Köszi ez nagyon jó ötlet:)

És a szobámba nagyon jól besüt a nap és meleg van:)

2010. márc. 20. 15:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!