Kezdőoldal » Otthon » Kert » Mit ültessek? Milyen növényt...

Boborja kérdése:

Mit ültessek? Milyen növényt ültessek?

Figyelt kérdés
Akertbe négy kutya fü már nincs csak sár vagy por
2011. febr. 7. 03:06
 1/3 anonim ***** válasza:
Vagy kisebb területre korlátozod a kutyákat, és a többit beültetheted akármivel, vagy mehetnek a kutyák mindenhová, és legfeljebb lebetonozni érdemes.
2011. febr. 7. 07:47
 2/3 anonim ***** válasza:

Nagyobb fákat érdemes telepíteni, aminek a lombja már magasabban van, mint amit még elérnek, hogy ne vizeljék le.

Cserjéket is ültethetsz, amik tüskések, szúró levelűek, azt sem szívesen tapossák le a kutyák. Esetleg egy területet körbe is vehetsz ilyen növényekkel, és oda veteményest is létesíthetsz.

2011. márc. 22. 14:27
 3/3 anonim ***** válasza:
Én kutyabarát vagyok, de a kertet is szeretem. Az én véleményem: Ha csak nem óriási kerted van, a fűvel ne kisérletezz. Nagyon szép kiemelt ágyásokat lehet építeni, amibe tulajdonképpen bármilyen növényt ültethetsz, még konyhakertet is csinálhatsz.A kiemelt ágyásokat tetszőlegesen, de úgy kb 40 cm magasra kell csinálni, így kicsit kell csak hajolgatni a növénygondozásnál, és talán a kutyik sem mennek fel rá.Az ágyások közötti részt pedig burkold le valamivel anyagi lehetőségedhez mérten kővel, fával, betonnal..Mediterrán kertekben lehet ilyen megoldásokat látni.
2011. márc. 23. 19:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!