Napos balkonra milyen növényt ültessek?
Figyelt kérdés
Most költöztem új lakásba és van egy pici franciaerkélyem, ami szinte egész nap kap napot. Nincs tapasztalatom a virágok terén, ezért kérnék segítséget, amit előre is köszönök!2010. máj. 14. 10:58
1/8 anonim válasza:
árvácskát vagy petúniát javaslok azok bírják a napot és szépek is és egész nyáron virágoznak!
3/8 anonim válasza:
Porcsinrózsát - szereti a napot, és egész nyáron virágzik.
4/8 anonim válasza:
Nekem petúnia van,gyönyörű!Tavaly októberig virágzott!
5/8 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat.
a petúniára nem jönnek nagyon a bogarak?
2010. máj. 14. 20:40
6/8 anonim válasza:
Én nem vettem észre hogy több bogár lenne rajta mint a többi virágon!
7/8 anonim válasza:
nem jönnek egyáltalán rá (illetve ugyanúgy mind másra)
8/8 anonim válasza:
A porcsinrózsa gyönyörű, én egyszer vetettem, azóta magától kel ki minden évben a magjáról. Amúgy én idén virágzó pozsgásokkal fogom beültetni a ládákat (kövirózsa rokonai, évelő, terjedő apró méretű növénykék), mert nyáron el szoktam utazni és mire hazaérek, mindig mindennek vége. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!