Mi a véleményetek az Amway termékekről?
Figyelt kérdés
2015. nov. 8. 19:03
2/5 A kérdező kommentje:
Próbáltad?
2015. nov. 9. 05:01
3/5 anonim válasza:
Legelső alkalommal terítve lettem ekcémával. Nálam leírta magát.
4/5 anonim válasza:
Én régebben - vagy 15 éve - használtam pár dolgot. Nem volt kiemelkedő, főleg az árához képest. A mosogatószert nagyon szerettem, néhány kozmetikumtól én is kiütéses lettem.
5/5 anonim válasza:
Nem tartom drágának, hiszen nem ész nélkül kell őket használni. Az előírt adagolás betartásával Nemhogy nem drágább, de egyenesen olcsóbb, mint az általában használatos bolti termékek. Nem beszélve arról, hogy pontos adagolás a hatékonyság kulcsa is.
Az "üzlettel" semmi pénzért nem foglalkoznék, de a termékeiket évek óta használom és nem cserélném le másra. Ugyanígy vagyok néhány flp-s cuccal is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!