Amway termékekről tudtok nekem mondani valamit?
Figyelt kérdés
Mik a tapasztalatotok? Milyen árban vannak?2015. jún. 10. 21:37
1/9 anonim válasza:
Nagymamám esküszik rájuk. Én nem is tudom... szoktam használni őket, amikor segítek neki, de eddig nem tűnt fel, hogy jobbak lennének, mint bármi más normális szer.
Az árukat nem tudom.
2/9 anonim válasza:
Drágák, nagy kiszerelésben kaphatók csak, de rosszabb hatásfokúak a többi márkáknál.
Egy ismerősöm árulta, és tőle vettem, de megbántam.
3/9 anonim válasza:
Én is próbáltam már. Szerintem a kommersz, kereskedelemben kapható tisztítószerek jobbak. Soha többet nem veszek náluk semmit.
4/9 anonim válasza:
Én a mosogatószert, az LOC általános tisztítószert, és a fogkrémet használom. A mosogatószer annyiból nem tetszik már, hogy régebben hígításkor sokkal kevesebb kellett ugyan annyi vízhez, de egyébként nagyon jó a zsíroldó hatása. Úgy tíz évvel ezelőtt legalább tíz hónapig elég volt egy flakonnal, most újra vettem, és szerintem legalább két hónappal hamarabb elfogyott úgy, hogy sokkal kevesebb a mosogatnivaló, mert nem rendezek akkora főzéseket mint régebben. Az általános tisztítószert nagyon szeretem. Hígításkor nagyon kevés kell belőle, és minden szennyeződést lehoz. A fürdőt azzal tisztítom, a tűzhelyet és környékét is. A fogkrémet is szeretem. Ja, meg használom a dörzsijét. Nagyon sokáig nem megy szét.
5/9 anonim válasza:
egy adag sz@r mindegyik.penzkidobas.
6/9 anonim válasza:
Ha tényleg rosszak a termékek, akkor miért nem ment még csődbe az Amway cég?
7/9 anonim válasza:
mindegyik ocska es rossz minosegu.
azert nem mennek csodbe mert meg vannak akiket be tudnak vele hulyiteni.
8/9 anonim válasza:
De az Amwaynek vissza lehet küldeni aterméket ha nem vagy megelégedve vele és (3 hónapon belül) visszafizetik az árát. Akkor miért nem küldik vissza tömegesen a vásárlók az ócska, rossz minőségű termékeket?
9/9 Forrai Zoli válasza:
Szuper termékek, 10 éve használom, sok problémát megoldott nekem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!