Mi a véleményetek ezekről az IKEA termékekről?
Nem biztos hogy MALM,de nekünk is ilyen fajta ágyunk volt. Mindig szétcsúszott,és én azért sem szerettem,mert a matracról ha kilógott oldalra a lában,mindig ott az a keméyn deszka, szóval nekem nem jöttek be az ilyen fajta keretes ágyak.
Az asztali lámpa olyan semmilyen.
A lámpabúra tetszik, csak nehezen tisztítható.
Bocsi, nem lehúzni akartalak, de a vélemyünket kérdezted.:)
látom megy a minimalbüdzsé :)
amúgy egyik termék sem gáz, ha beleillik az enteriőrbe.
a malm ágyak sztem jól néznek ki, pláne ha veszel még hozzá való éjjeliszekrényt is. :)
az ágy csak keret. Venni kell még bele ágyrácsot, matracot.
Az asztali lámpának kicsi a fénye, és az IKEA-ban nagyon oda kell figyelni, hogy milyen égő kell bele, mert én láttam már ott olyan lámpát 700 forintért, amibe 2000 forint lett volna a két égő.
A függőlámpa ernyőt sokan szeretik, nekem túl sok fényt elvett, de ez emberfüggő, hogy ki hogy szereti.
Szerintem menj be az IKEA-ba, és nézz körül. Meg a JYSK-ben is. Utóbbiban sok dolog szerintem irreálisan drága, de sokminden van nagyon jó árban, főleg ha akcióban van. Én ott vettem magamnak komplett franciaágyat 45.000 Forintért.
Remélem tudtam segíteni:)
"De amúgy mit bír? Ugrálás? Sex? Állni rajta lehet? Kényelmes?"
Igen (de én nem próbáltam, csak a gyerekek). Igeeeeen. Igen. Igen.
Az asztallámpa fénye tényleg kicsi, arra jó, hogy filmezésnél vagy gépezésnél legyen háttérvilágítás, de olvasni már nem lehet mellette. Ettől függetlenül nekünk van egy pár a lakásban. A rizslámpa is okés, de venni kell hozzá külön vezetéket. Ez a gyerekek szobájában van, én úgy tompítottam rajta (még így is elég erős), hogy befestettem kékre, fehérrel fodros felhőket csináltam rá, alákötöttem egy kosarat. Kész is a hőlégballon. Belefér pár plüss.(Természetesen nem a plafon közepén van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!