Az IKEA 43 000 forintért szállítaná ki a 35 000 forintos ágyat, a 188 km-t hány forintnyi üzemanyagból úsznám meg ha utánfutóval mennék érte?
Nem védendő az ikeát de azt tudni kell, hogy neki nem az az üzlet, hogy neked 200 km-ekre elfurikázzon egy ággyal. Neki az a buli, hogy Budapesten és vonzáskörzetében kivigyen 1-1 fuvart, többnyire "láncra fűzve" címről címre járva. Amíg az autó ki nem ürül.
Az nem éri meg, hogy Te lefoglalod egy napra az autót, mert azért 400 km-t meg is kell járniuk, és közben személyautós utánfutó árban szállítson, hogy te is jól járj.
most 43k a szállítás ,vagy annyi összesen?
Am meg ha lenne kocsid ,vagy jogsid és használnád az agyad akkor nem kellett volna feltenni a kérést
Bár vidékre nem tudom, hogy megoldás-e a tehertaxi, de megpróbálhatod azt is.
Én az RS-ben vettem nemrég egy kinyitható kanapét, a Reitter Ferenc utcából a Délibe 12.000 Ft-ért hozták volna el, és ebben nincs benne a felcipelés (harmadikon lakom, lift nincs...). Viszont láttam az utcán egy tehertaxit, az a bácsi 7500 Ft-ért hazavitte a kanapémat és egyedül fel is cipelte az emeletre, egy nyikkanás nélkül (szétszedhető volt, három körben vitte fel, és amikor felajánlottam, hogy segítek, nagyon kedvesen utasított vissza, hogy ugyan már, nehogy én cipekedjek).
24N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!