Mik a tapasztalatok az Amway arcápoló termékekről?
Nagyon jó minőségű termékek, mivel a világ 4. számú presztizsmárkájáról van szó (a Clinic, Lancom és Esté Lauder után).
Első ránézésre drágának tűnnek a dolgok, de összehasonlítva a fent említett első 3 presztizsmárkához képest töredék árakba kerülnek a termékek az Artistry-nél. Ráadásul ha megvásárolod őket, egyrészt 90 napos 100%-os megelégedettségi garancia van, ha úgy érzed, nem vált be, visszaküldöd és megkapod a teljes vételárat. És persze tényleg rengeteg ideig elég, az én napi arcápoló szettem zsíros bőrre már egy éve megvan és a fele se fogyott még el.
hali, én használom a napi arcápoló szettet (amúgy nem az emvéjj a zseniális hanem megvásárolják a legjobb cégeket - arcápoló: Artistry)
szóval nagyon jó az arcápoló szett, sokkal tisztább az arcom azóta, a pattanás elleni zselé is hamar felszívódik, nem ragad és hamar összébbmennek a pattanások is :)
amúgy a többi termékről:
- LOC: zseniális, 1 teljes vödörbe fél kupak tömény LOC és egy ezer éve nem takarított konyhát tisztára varázsoltunk vele
- konyhai LOC: eszméletlen jó zsíroldó, a kocsi motorháztetőjéről azzal mostuk le az olajat
- szappan: csak 1x kell végighúzni rajta a kezem, ennél puhább és jobban habosodó szappannal nem találkoztam még
- naptej: vigyázat, nagyon kevés kell belőle, különben nem tudod eloszlatni :D nagyon hamar beszívódik és nem érzed forrónak a napsütést
- napozás utáni kenőcs - napégésre nagyon jó, másnapra már nem is piros a bőr
- fogkrém: végre valami ami nem marja le az ínyemet, nagyon kellemes és nem allergizál - viszont mivel nem fertőtlenít, ezért kell mellé használni a szájvizet ami fertőtlenít
- szájvíz: na ez nagy kedvencem - 5 pumpát ír a doboz, h annyit nyomjak a pohárkába de én csak eyget szoktam és így is nagyon jó
- vitaminok (meg amúgy szinte minden): egy ismerősöm ezeknek köszönhetően maradt életben, mindenféle gyógyszerre és vegyszerre allergiás, így csak az amway termékeit bírja használni
A pattanás elleni dolgok fantasztikusak! Több fajta is van belőle, ami azonban nekem nagyon tetszik, az a mélytisztító maszk. Éjszaka felkened, és reggelre hatalmas a változás. Hogyha beteg vagyok, vagy náthás, nekem néha herpeszes a szám, és hogyha ezt arra felkenem, egy nap alatt teljesen leviszi. Régebben kb. egy hét volt míg lassacskán eltűnt:S:)
Emellett idén megjelent egy új márka, a Beautycycle, ami sokkal elérhetőbb áron kapható, mint az Artistry, szerintem azok is nagyon jók!
08-17 12:07 "nem tudok arclemosót, tonikot meg arckrémet használni, mi?"
Nem tudom, hogy jól használod-e, meg azt sem, hogy olyan-e a bőröd. Arctisztítót valóban nem használsz?
Azért az Amwayen belül legalább 4 féle arcápoló termékcsalád van. (Beautycycle; Artistry Essentials; Artistry Time Defiance; Tolsom). Utóbbi férfiaknak, én természetesen azt használom, és tökéletesen megvagyok vele elégedve. (Felsővonali smaragdom szerint zsíros bőrű nőknek is jó, és ennek megfelelően férfiaknak is érdemes kipróbálniuk a zsíros bőrre való, később az öregedésgátló készítményejket)
Melyiket próbáltad? Mi volt a panaszod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!