Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Tízemeletes panelban, melyik...

Tízemeletes panelban, melyik emeletre érdemes költözni?

Figyelt kérdés
2010. márc. 9. 23:07
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
én is a 10.re szavazok. Én most elsőn lakok, bár ez csak 3 emeletes, és társas. csöndes ez a környék, meg minden, de pl nyáron éjjel nem feltétlen merek majd nyitott ablaknál aludni. ha meg valaki felmászik a 10.re, az meg is érdemli hogy elvigye amit akar! :D
2010. márc. 10. 13:30
 12/17 anonim ***** válasza:
3-4.emeletre.Ide még gyalog is fel lehet menni ha rossz a lift.A földszint és a 10.emelet hátrányát leírták.Amit még nem írtak:sok lakótelepen van denevér.Ez kb az ötödik emelettől felfelé él.Baromi kellemetlen mikor nem mered kinyitni az ablakot,csak a szúnyoghálósat,mert a panel résében ott élnek az ablakod mellett a denevérek.Hallottam olyat is hogy berepültek a lakásba.
2010. márc. 10. 22:54
 13/17 anonim ***** válasza:
denevérek?:O :D lol... a réseket be lehet tömni :D
2010. márc. 10. 22:59
 14/17 anonim válasza:

Denevérek? :D Sose találkoztam még eggyel sem! Ja és további előny a 10. en élni, hogy kevesebb a szúnyog. Akad, de kevesebb mint lent.

Mindent összevetve, ha megint panelba kellene költöznöm, megint legfelülre mennék, semmi féleképpen nem lejjebb.

2010. márc. 10. 23:52
 15/17 anonim ***** válasza:

sok dicsérik itt a zárószintet... háttt... valóban előnyös, ha nem tologatják a fejed fölött a bútort, meg szép a kilátás, de ha beázol, akkor bachatod az egészet...

most 4.-en lakom, tűrhető a kilátás, nincs hideg, zaj persze van vmennyi, de egy főt mellett ez csak természetes :)

amondó vagyok, hogy 2-9-ig bátran válaszd ki akármelyik emeletet. szívem szerint a 6.-on laknék, mert ott már tényleg egész jó a panoráma, de még nem olyan rémisztően magas. :)

2010. márc. 11. 11:16
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

utolsó szintre soha többet,meg szélső lakásba se,hideg van...

most 10 emeletesben 3.on lakok,tökéletes,középső lakás,télen is van 25 fok,innen még ha tüz van,akkor is ugrásnál max lábam törik,de be meg nem mászik senki...

2010. márc. 11. 12:10
 17/17 anonim válasza:
10.:)
2010. márc. 16. 13:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!