Melyik a rosszabb panelban, ha a feletted, vagy az alattad lakó zajos?
Szerintem egyértelmű, hogy a feletted lakó zaja zavaróbb.
Alulról jó esetben csak TV, kiabálás, köhögés hangja jöhet, míg a feletted lakónál hallod, ha leejt valamit a padlóra, ha peched van járólapja van és kopogós cipőben mászkál rajta.
Ha még nagyobb a peched akkor kisgyereke van aki folyton ledobál mindent a földre, rohangál, autókat tologat és visítva sír...
Volt ilyenekben részünk, köszönöm, elég volt :(
alattam nem laknak, felettem egy nagyon normális nyugis csaj lakik, ha bulit rendez, még meg is hív :)
na de mellettem. egy suttyó proli család lakik. folyton a lépcsőházban tárgyalják ki az életüket, fos zenét hallgatnak, és iszonytató büdös árad ki a lakásukból.
szerencsére csak albérlők, remélem hamarosan elhúznak egy olyan környékre, ahová valók.
Felettem állandóan hupákolnak, bútorokat tologatnak még éjjel 11 után is. Reggel szintén. Már 5-kor rohangálnak a 46nm-es lakásban, úgy hogy majd le szakad a födém.
Az alattam lévők csak napközben énekelnek, furulyáznak vagy bömböltetik a zenét. Ja, meg néha rájuk jön az "5 perc" és akkor kalapáccsal verik a fűtéscsövet. Ez úgy hetente-két hetente jön rájuk.
Nem tudom melyik a rosszabb. Talán a felsők. Ők átlagosan évente le is áztatnak. Mikor felmegyek hozzájuk, hogy ugyan zárják már el a vizet, bekopogok, nagy futkosás, tv-kikapcsolás és csöndben vannak, nem nyitnak ajtót. Még szerencse, hogy van biztosításunk direkt emiatt.
De a mellettünk lévők sem jobbak. Nem férnek el a lakásukban, ezért minden cuccuk már kint van a közös zárható folyosónkon, úgy hogy eljárni alig lehet. De a hűtőszekrénytől a ruhásszekrényig, a feltekert szőnyegen és limlomokon át minden ott van. Emellett szinte minden nap ütvefúróval fúrják a falat. Nem tudom elképzelni mit lehet ennyit fúrni. Lehet hogy az egész lakásunkban már alig van fal.
Szóval meg vagyunk áldva a szomszédokkal. :)
na, ma szólt az alattunk lakó, hogy a gyerekem mennyit rohangál. Nem bírtam meggyőzni, hogy ő nem rohangál, ellenben a kicsi, aki nem tud menni, nagyon hangosan mászik, mert máshol nem tudja kiélni a mozgásigényét, az utcán nem tehetem le mászni, hogy ott zajongjon.
Délelőtt és délután is kimegyünk levegőzni, ennél jobban nem tudom lefárasztani a nagyot, de a kicsi ugye addig a kocsiban ül.
Ja, és hogy hallják, ha a fürdőben fürdik a két gyerek meg a vécében is hallják, amit beszélünk. Komolyan nem tudom, mit tudok csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!