Hány fok van a szobátokban?
Most kegyetlen meleg van, 26 fok. No igen, déli tetőtér, egy délkeleti tetőablakkal s egy 150 centi széles délnyugati normál ablakkal (már egypár órája vígan besüt rajta a nap. ha kint süt, a szobámban is süt, ez nem nyáron nagyon jó), redőny nincs, csak fényvédő roló és fényvisszaverő fólia az egyik ablaktáblán. Lehet, hogy raknom kéne a másikra is, de ez a határeset hőmérséklet, amit még bírok, ha már megszoktam a nyarat, a fényt pedig szeretem, azonkívül ki is akarom nyitni az ablakot.
De ha tovább melegszik, tényleg lefóliázom az egészet.
Kéne napernyő az ablakom fölé, foglalkoztat a gondolat. Még nem készült el teljesen a ház...
Plusz most egész nap itt ülök és gépezek, ez elég sokat jelent télen-nyáron, mert a szigetelés jó...
Szerencsére a ház többi része hűvösebb, az alsó szint 23 fokos volt legutóbb, amikor néztem :) Ezek már megbízható hőmérők.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!