Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Hány fok van a szobátokban?

Hány fok van a szobátokban?

Figyelt kérdés
2015. júl. 6. 15:17
 1/10 anonim ***** válasza:
23 - légkondival.
2015. júl. 6. 15:56
 2/10 A kérdező kommentje:
irigyellek :D itt 31,5 fok. rendeltünk 3 légkondit a 3 hálószobába, csak még nincs felszerelve.. ._.
2015. júl. 6. 15:57
 3/10 anonim ***** válasza:

Most kegyetlen meleg van, 26 fok. No igen, déli tetőtér, egy délkeleti tetőablakkal s egy 150 centi széles délnyugati normál ablakkal (már egypár órája vígan besüt rajta a nap. ha kint süt, a szobámban is süt, ez nem nyáron nagyon jó), redőny nincs, csak fényvédő roló és fényvisszaverő fólia az egyik ablaktáblán. Lehet, hogy raknom kéne a másikra is, de ez a határeset hőmérséklet, amit még bírok, ha már megszoktam a nyarat, a fényt pedig szeretem, azonkívül ki is akarom nyitni az ablakot.

De ha tovább melegszik, tényleg lefóliázom az egészet.

Kéne napernyő az ablakom fölé, foglalkoztat a gondolat. Még nem készült el teljesen a ház...

Plusz most egész nap itt ülök és gépezek, ez elég sokat jelent télen-nyáron, mert a szigetelés jó...

Szerencsére a ház többi része hűvösebb, az alsó szint 23 fokos volt legutóbb, amikor néztem :) Ezek már megbízható hőmérők.

2015. júl. 6. 16:28
 4/10 anonim ***** válasza:
26
2015. júl. 6. 16:36
 5/10 anonim ***** válasza:
30 fok, panelwellness:)
2015. júl. 6. 17:14
 6/10 anonim ***** válasza:
itt is 29-30 fok de ki lehet bírni, aludni nem nagyon tudtam az ágyban még jobban bemelegedtem.
2015. júl. 6. 18:10
 7/10 anonim ***** válasza:
23,5°C van légkondi nélkül.
2015. júl. 6. 19:55
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
20 fok légkondival. Már márciusban berakattam. A légkondi akciós volt mert olyankor nem viszik. De egyébként márkás. A klímaszerelő két nap múlva ott volt mert n volt munkája. Klíma mindenkinek 37 fokban kell de azonnal
2015. júl. 6. 20:02
 9/10 anonim válasza:
25-26 fok, ez nekem éppen jó. Annyira jó, hogy nem kell se fázni, se fűteni! A légkondi meg akkor sem kéne, ha fizetnének, hogy használjam. Egészségtelen, és rengeteg áramot fogyaszt... Különben is szeretem a meleget! :-)
2015. júl. 12. 14:00
 10/10 anonim ***** válasza:
8.emelet...30-34... Meg ezer% páratartalom.
2015. júl. 13. 16:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!