Hány celsius fok van a szobátokban?
Figyelt kérdés
Fáztok, vagy melegetek van a lakásban?2009. ápr. 28. 19:02
1/34 A kérdező kommentje:
Nálam 20 fok van és pulóverben is fázom kicsit.
2009. ápr. 28. 19:05
2/34 anonim válasza:
Nálunk 20 fok van és nem megy a fűtés az ablakok nyitva vannak, mi nem fázunk. Am én szerintem az hogy ki fázik és ki nem az az embertipustól és a kortól is függ na meg a közérzettől is.
3/34 anonim válasza:
Nálam 22,7 fok van, és nincs melegem.
4/34 anonim válasza:
Nálunk 22van,de birnám ha melegebb lenne!Fázom kicsit én is
5/34 anonim válasza:
Itt 24 fok van, és nem fázom :)
6/34 anonim válasza:
20 fok, néhány hete már nincs fűtés, és fázok, de csak ha így egy helyben ülök mint most
7/34 anonim válasza:
21,5 °C, de mindjárt veszek is fel valamit: rövidujjúban fázok.
8/34 anonim válasza:
19 fok van, mert nyitva az ablak. kivételesen ma rágyújtottam a szobámban, mert tanulok:S
9/34 anonim válasza:
22 fok van, és fázok. de mindig fázok, szóval mindegy... :)
10/34 anonim válasza:
A nappaliban 19, pulóverben egész kellemes. A hálóban most még szintén annyi, de reggelre már csak 13 lesz, mert éjszakára kitárjuk az ablakot, hogy jobban halljuk az éjjeli fülemülekoncertet :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!