Hány celsius fok van a szobátokban?
Itt most 18,3. És mivel gép előtt dolgozok eléggé le szoktam fagyni, így a sapka, sok pulcsi (néha ujjatlan kesztyű) nélkülözhetetlen.
A lakás többi részén nincs semmilyen fűtőtest, a konyhában 14, a wc-ben kellemes 12 fok van.. Régi panel. Nyáron meg meg meg se lehet lenni, nagyon fel tud melegedni.
23L
Most 18,2. De a gázt már leállítottam, mert az csak szenved. Begyújtottam a pincében lévő kazánban. Így estére lesz 21 fok is. Annyi nekem bőven elég. A gáz nem tudja jobban felfűteni a házat. Vagy ha folyamatosan menne, akkor meg fizetni nem tudnánk.
Egyébként nálunk egyedül a wc-ben és a spájzban nincs fűtés.
Úgy bírjuk ennyien hidegben, hogy nincs pénzünk. Meg gondolom sok embernél sz@r a fűtés, veszteséges, és nem lehet felfűteni, mert a fele kimegy az utcára.
Egyébként ha nálunk rendesen lehetne mindenhol fűteni, akkor se lenne több 20 foknál, kibírom télen pulcsiban, és nem a trópusokról szalasztottak..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!