Gyakran van kupi a szobátokban/lakásotokban? Miért?
Mert nincs idő és ilyen típus vagyok (párom is).
Szinte sose fogy el a kupi.
Ellenben naponta felmosok amiért hülyének szoktak nézni. :)
Nálunk a rend csak akkor tartós, ha elpakolok, majd elmegyünk otthonról :))
Én elég trehány voltam mindig is, férjem jobban igényli a rendet, viszont ő sokszor fáradt mivel rengeteget dolgozik.
A legnagyobb gondot nálunk a ruhák okozzák, szerintem kellene plusz egy szekrény, mivel az ülőkanapén mindig halomban áll a ruha.
Elpakolom és másnapra máris megint ott terem pár és a halom csak egyre nő...
Nálunk is nagy most a kupi. A hosszú hétvégén szerettem volna nagytakarítani, rendet csinálni, de szép volt az idő.
Most hétvégén már muszáj nekiállni. A ruhákat is átválogatom, ami már nem fog kelleni jövőre, megy a vöröskeresztnek.
Én magamtól sajna elég kupis lennék, de párom meg rendszerető, így kénytelen voltam én is hozzá igazodni; nem azért mert elvárta, hanem mert sérti a női büszkeségemet, hogy egy pasi sokkal rendszeretőbb nálam :D
Szóval a lakásban általában rend van (legnagyobb kupi idején néhány ruhadarab a kanapén, meg 2-3 mosatlan pohár az asztalon)... leszámítva a szekrényem belsejét, ami maga az őskáosz. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!