Hány kuka van a lakásotokban, és hol?
Figyelt kérdés
Vegyünk mondjuk egy szimpla egyszintes lakást. Nálunk természetes, hogy a konyhában van egy kuka, de máshol nincs! Se előszobában, se a vécében... Ezért kíváncsi vagyok, másnál ez hogy van?2010. febr. 5. 20:05
1/15 anonim válasza:
Nálunk a konyhán kívül a fürdőszobában is van egy.
2/15 anonim válasza:
Nálunk is.Konyha+fürdőszoba. :)
4/15 anonim válasza:
Van a konyhában, a fürdőszobában és egy a hálóban. A hálóban azért van, mert még velünk egy szobában van a baba és így nem kell külön szaladgálni a pelenkázáskor keletkező szeméttel (pelus, különböző csomagolások, papírzsepi, stb). Amúgy a hálóban nem lenne.
5/15 anonim válasza:
Konyha,a szobámba+wc(wcbe amúgy nem árt..Hogy ne kelljen a betéttel,tamponnal,üres wc gurigával a konyhába rohangálni,és ott szagoskodjon a véres "cucc":D)
6/15 anonim válasza:
Konyha, szobámba, szülőknél 1 kis tál a szemétnek meg a fürdőben.
7/15 anonim válasza:
Csak a konyhában van. A fürdőszobai hulladék (guriga, mosóporos zacskó...stb) kitűnően elég a kályhában se perc alatt:)))
8/15 anonim válasza:
konyhában a "nagy"kuka, fürdőben egy kisebb.... a nappaliba is van egy szemétkosár, papirfecniknek meg ilyeneknek
10/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigieket!
Ha ti beleszámoltátok, akkor én is mondom: a szobában van még öcsémmel közösen egy kis asztali kuka papírnak, zsepinek. Egyébként sokáig fel sem merült bennem, hogy a fürdőbe is 'illene' kuka, de ugye nyilvános helyeken, meg itt-ott láttam, hogy tesznek (pontosan a "női dolgok" miatt).
2010. febr. 5. 22:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!